22 вересня в.о. начальника Головного управління Людмила Приходько провела робочу нараду з керівниками територіальних органів Держгеокадастру у районах.

Учасники наради розглянули декілька важливих питань. Одне з них – запровадження екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок (відповідно по постанови Кабінету Міністрів України від 31.08.2016 року №580).Про це присутнім доповів заступник начальника Управління державної землевпорядної експертизи Євген Запальський.

Начальник Управління державного земельного кадастру Оксана Мустафіна доповіла про  розгляд питань щодо стану відкриття Поземельних книг на земельні ділянки, які зареєстровані в Державному земельному кадастрі, але Поземельні книги на які не відкриті; стан відведення земельних ділянок  та їх резервування для учасників АТО; верифікацію відомостей державної статистичної звітності з кількісного обліку земель (форми №6-Зем).

По завершенні наради Людмила Приходько обговорила з керівниками територіальних органів проблемні питання в роботі та надала відповідні доручення.